ماجرای مهاجرت عجیب پرنده نوک دراز
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ماجرای مهاجرت عجیب پرنده نوک دراز
نوشته شده در شنبه 7 خرداد 1390
بازدید : 399
نویسنده : پرویز طهماسبی



 

ماجرای مهاجرت عجیب پرنده نوک دراز/ ثبت رکورد سرعت پرواز در دنیای پرندگان!

هوا و فضا, نجوم, IT, RSS, مهندسي هوا و فضا, سازمان هوا و فضا, رشته هوا و فضا, سایت هوا و فضا, اخبار نجوم



 

به گزارش خبرگزاری مهر، بی شک این پرنده کوتاه و بی مدعا با این منقار دراز در میان فهرست طولانی پرندگان نه از زیبایی و نه از شکوه چندانی برخوردار نیست.
این درحالی است که تیمی از پرنده شناسان دانشگاه لوند سوئد به سرپرستی ریموند کلاسن دریافتند که این پرنده که نوک دراز نام دارد یکی از جسورترین و شجاع ترین پروازکنندگان در دنیای جانوران است.
این دانشمندان کشف کردند که این پرنده بی مدعا می تواند حدود 4 هزار مایل (حدود 6 هزار و 348 کیلومتر) را در مدت سه روز بدون اینکه برای استراحت یا خوردن آب و غذا توقف کوتاهی بکند پرواز کند.
با وجود ظاهر زمخت و غیرجذاب، این مخلوقات قادرند مهاجرتهای عجیب خود را با سرعت بیش از 26 متر بر ثانیه (60 مایل بر ساعت) انجام دهند.
پرنده نوک دراز در پاییز و بهار در انگلیس دیده می شود، در تابستان در اروپای شرقی جوجه های خود را به دنیا می آورد و سپس زمستان را در آفریقا می گذارند.

این دانشمندان به منظور دستیابی به نتایج این کشف جدید خود به پای گروهی از پرندگان نوک دراز نر یک برچسب الکترونیکی نصب کردند.
این پرنده شناسان موفق شدند اطلاعات جمع آوری شده در سه برچسب الکترونیکی را پس از گذشت یکسال بازیابی کنند و دریابند که یکی از این سه نوک دراز نر در ماه آگوست 3 هزار و 834 مایل (بیش از 6 هزار و 170 کیلومتر) فاصله اروپا تا آفریقا را در مدت سه روز پیموده است.
پرنده دوم 4 هزار و 445 مایل (7 هزار و 154 کیلومتر) را در مدت سه روز و نیم و پرنده سوم 2 هزار و 871 مایل (4 هزار و 621 کیلومتر) را تنها در مدت 48 ساعت طی کرده است.

مسیر حرکت سه پرنده نوک دراز نر
تمام این پروازها بدون توقف و با سرعت بین 33 مایل بر ساعت تا 60 مایل بر ساعت انجام شده بودند.
براساس گزارش وایردنیوز، پرنده نوک دراز به رنگ قهوه با اندازه ای کوچکتر از یک کبوتر است.
ریموند کلاسن در این خصوص توضیح داد: ما نمی دانیم که آیا پرنده دیگری می تواند با این سرعت این مسافت طولانی را پیماید یا خیر. اما برای ما این رکورد سرعت یک استراتژی ناشناخته، غیرمنتظره و پیش بینی نشده در مهاجرت پرندگان است.

گردآوری » پایگاه اینترنتی آقداش آنلاین » هم ولایتی سلام

 



:: موضوعات مرتبط: دانستنیها , اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: ماجرای مهاجرت عجیب پرنده نوک دراز ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: